Дамир Каракаш, Броња Жакељ, Елена Алексиева, Томислав Османли – гости на „ПРО-ЗА Балкан“

Десетина писатели, издавачи, уредници од регионот и пошироко ќе бидат гости на јубилејното 10. издание на Интернационалниот литературен фестивал „ПРО-ЗА …