Сакам и знам дека можам да работам научни истражувања во Македонија

Центарот за напредни интердисциплинарни истражувања при УКИМ го гледам како некоја сублимација, кондензација на квалитет кој ќе овозможи да се …

Не постои научник што си заминал, а да не сака да придонесе нешто за Македонија

Центарот за напредни интердисциплинарни истражувања на УКИМ беше промовиран вчера во рамките на одбележувањето на Светскиот ден на науката Научници …