„Проосветлување“ – изложба што повикува да излеземе од атрофираната состојба на виртуелно постоење

Во галеријата „КО-РА“ во Домот на културата „Кочо Рацин“ во Скопје, од синоќа е отворена изложбата „Проосветлување“ (Proolightning) на авторите …