Награди за актерката Дарја Ризова и режисерката Нина Николиќ за „Нема да биде крај на светот“ на фестивал во БиХ

Вкупно четири награди освои копродукциската претстава помеѓу „Перипетија продукција“, МНТ и Сараевски ратни театар – САРТР. „Нема да биде крај …