Училиштата секогаш мора последни да се затворат и први да се отворат, вели Патриција ДиЏовани, УНИЦЕФ

Северна Македонија го забележа најдолгото затворање на училиштата за учење со физичко присуство, при што мнозинството ученици посетува настава на …