Јасмина Билаловиќ и Златко Митрески во претставата „Пандорината кутија: Наследството на ќерката“

Претставата „Пандорината кутија: Наследството на ќерката“ ќе биде премиерно изведена вечерва во 20 часот во Младинскиот културен центар (Dancing сала) …