„Стартап-викенд Охрид“ на Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“

Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“, Охрид, претстојниот викенд (16 и 17 април) ќе организира „Стартап-викенд Охрид”. …