Повеќе од 400 автори од 80 земји на првото Меѓународно графичко биенале на минијатурни графики и цртежи во Битола

Првото Меѓународно графичко биенале на минијатурни графики и цртежи Битола 2023, ќе биде отворено вечерва во 20 часот во Офицерскиот …