Стрипот „Математичка цедевита“ на основци од Охрид освои второ место на е-Твининг проект

Проектот „Математичка цедевита“ им донесе второ место на ученици од охридското основно училиште „Кочо Рацин“ и нивната менторка на Регионовизијата …