Она што го работиме никогаш не ќе знаеме кои бедеми ги поставува, сè додека не го пропуштиме времето да истрча пред нас

Денес, кога мојата земја и мојот јазик успешно го множат своето ехо, а ние се чувствуваме срчни и полетни, зошто …