„Бизнис лидер“ – иновативна платформа за вмрежување на најдобрите од македонскиот деловен свет

Нови стандарди во бизнис заедницата преку различни активности – престижна церемонија на доделување награди, бизнис поткаст, специјална публикација и веб-портал, …