До 15 ноември отворен конкурсот „Новите!“ за најдобар прозен дебитантски ракопис

Издавачката куќа „Темплум“ по 16. пат го распишува конкурсот „Новите!“, за најдобар прозен дебитантски ракопис на македонски јазик. Ракописите треба …