Треба многу да внимаваме на тоа што е вистинито, а што не во медиумите – велат учениците од новинарската секција во Дебрца

Додека истражував за моето село, за неговата историја и формирање, посетив многумина, но најинтересно ми беше со баба Љупка. Бабата …