Со барокна вечер ќе бидат одбележани 20 години „Полифонија“ и отворени Есенските музички свечености

Концертно сеќавање на музички фрагменти од реализирани настани ќе биде дел од програмата на концертот на оркестарот „Полифонија“ што ќе …