Вештачката интелигенција во хуманистичките и општествените науки – Меѓународна недела на Филозофскиот факултет

Ова е можност за сите матуранти да дојдат и да посетат барем едно предавање на Меѓународната недела и на тој …

Благодарници за Умно.мк и дваесеттина институции, компании и поединци од Друштвото на физичарите

Умно.мк зедно со дваесеттина институции, комании и индивидуалци доби благодарница од Друштвото на физичарите на Република Македонија за поддршка на …