„Џифони“: Иако се основа врз импровизација, во импров театарот мора да следите правила на игра

Во 16 часот во киното „Фросина“, режисерот Мартин Чичовски и неговите пријатели од „Марви продакшн“ ќе го промовираат новиот ТВ-серијал …