НакС: Студентите се задоволни од теоретската настава, недостига пракса

Од истражувањето „Квалитетот на наставата во високото образование“ спроведено од Независниот академски синдикат (НакС) произлегле три документи „Унапредување на квалитетот …

НАкС одржа работилница за да го зајакне синдикалното организирање во високото образование

Во рамките на проектот „Квалитетот на наставата во високото образование“, Независниот академски синдикат (НАкС) викендов организираше работилница за зајакнување на …