Врачување на наградата „Пегаз“: Зелената куќа-дворец во Црниче инспирација за победичкиот роман на Сибо

Во галеријата на Младинскиот културен центар во Скопје вечерва во 19 часот ќе биде врачена наградата за најдобар необјавен роман„Пегаз“ …