Наталија Теодосиева и Јордан Симонов – најдобри актери на фестивалот „Војдан Чернодрински“

Жирито во состав: Звездана Ангеловска, претседател, Бајруш Мјаку и Александар Милосављевиќ, членови, денеска ги додели наградите на најдобрите театарски уметници …