НАкС го поддржува штрајкот на СОНК и бараат да се усогласат платите во високото образование и науката

Независниот академски синдикат (НАкС) го поддржува штрајкот на нашите колеги, просветни работници, коишто се вклучени во воспитно-образовните процеси на децата …