Наташа Петровиќ и Елеонора Венинова ќе учествуваат на мастерклас на оскаровецот Павел Павликовски

Актерката Наташа Петровиќ и режисерката Елеонора Венинова ќе бидат дел од тридневни работилници со големиот полски режисер Павел Павликовски, во …