Премиера на „Кајмак“ и ретроспектива на Манчевски на „Софија филм фест“

Интернационалниот филмски фестивал во Софија претставува целосна ретроспектива на творештвото на режисерот Милчо Манчевски – неговите седум долгометражни филмови и …