„Пиеси за обоа и пијано“ – книга на обоистот Васил Атанасов В’чев во издание на „Матица македонска“

Во издание на „Матица македонска“, неодамна излезе од печат книгата „Пиеси за обоа и пијано“, македонски фолклорни теми од нашиот …