Голем интерес за мастеркласот на хрватскиот илустратор Свјетлан Јунаковиќ во рамките на „Литера“

Големиот хрватски илустратор Свјетлан Јунаковиќ денеска во 18 часот ќе одржи онлајн-мастерклас наменет за илустратори, студенти, вљубеници во илустрацијата. Мастеркласот …