Праизведба на „Само глас“ на Нина Плавањац во МНТ: Мојата баба беше Македонка, чувствувам силна врска со македонскиот јазик

Како млада авторка, многу сум благодарна што наидов на такво разбирање и почит од едни од најталентираните и најостварени уметници …