Четворица основци создадоа химна за Европската јуниорска олимпијада по информатика со помош на ВИ

Четворицата ученици од осмо и девето одделение што ќе ја претставуваат Македонија на Eвропската и Балканската јуниорска олимпијада создадоа химна …