Врачени почесните награди „Златна рамка“ на Тони Михајловски, Владимир Анастасов-Вац и на Марина Колоска

Стотина гости, еминентни претставници од светот на културата и кинематографијата и љубители и поддржувачи на македонската филмска индустрија присуствуваа на …

Тони Михајловски, Владимир Анастасов-Вац и Марина Колоска добитници на почесните награди на „Златна рамка“

Актерот Тони Михајловски, продуцентот Владимир Анастасов-Вац и Марина Колоска, филмскиот работник се добитници на почесните награди на 6. издание на …