Студентите на ФЕИТ порачаа дека имаат желба и за неформално збогатување на знаењето

Студентите на Факултетот за електротехника и информациски технологии вчера го организираа второто издание на конференцијата [email protected], посветена на промовирање на …

МАНУ доби нови членови

Марјан Марковиќ во Одделението за лингвистика и литературна наука, Драги Ѓоргиев во Одделението за општествени науки, Александар Димовски, Сашко Кедев …