Отворени „Џифони филмските денови“, Леона Јариќ – прва гостинка кај младите џифонци

Со проекцијата на францускиот филм „Патешествието на Принцот“ вчера во Кинотеката започнаа „Џифони филмските денови“. Голем интерес предизвикува оваа програма, …