Биљана Тануровска – Ќулавковски и Ивана Васева се добитнички на „Ладислав Баришиќ“

Здружението на ликовни критичари „АИКА Македонија“ ја додели наградата „Ладислав Баришиќ“ за 2021 година од областа на ликовната критика. Комисијата …