„Гордион амбер“ – мирис на автентично македонско грозје, неодолив префинет вкус и маркантна килибарна боја

Нов македонски бренд на крафт ракија од гевгелискиот регион започна со освојување на домашниот и на странските пазари. „Гордион амбер“ …