Изложбата „Асиметрична нота нежност“ на Маја Танева на зелениот покрив на „Ко-Ра“

На зелениот покрив на галеријата „Ко-Ра“ е отворена изложбата „Асиметрична нота нежност“ на авторката Маја Танева. Совршениот спој на зелената оаза …