Главна награда и 50.000 евра за „Авантурите на една турбофолк принцеза“ на маркет во Шпанија

„Авантурите на една турбофолк принцеза“, телевизиската серија во развој, ја освои главната награда на интернационален маркет за креирање, развој, продуцирање …