Премиера на „Дрво низ времето“ на инклузивниот ансамбл на „Колектив Ветерница“ во Копер

Инклузивниот ансамбл на „Колектив Ветерница“ од Скопје вечерва ќе има премиера на перформансот „Дрво низ времето“ во рамки на Фестивалот за …