До 7 јули отворен третиот повик за проекти во образованието од Регионалниот фонд за предизвици

Регионалниот фонд за предизвици (РЦФ) ги потсетува сите заинтересирани конзорциуми на установи за стручно образование и обука и претпријатија посветени …