Работилница за влијанијата на нервниот систем, мускулите, говорот врз актерската игра

Со работилница на тема „Емотивна свесност преку телото“ денеска во 11 часот продолжува Интернационалниот алтернативен фестивал „Театарски европски алтернативи“ Sturm …