Документарецот „Градина“ на режисерот Бојан Тантуровски учествуваше на филмскиот маркет „Агора“ во Солун

Документарниот филм „Градина“ на режисерот Бојан Тантуровски успешно се претстави на филмскиот маркет „Агора“ во рамките на 25. издание на …

„Големата ноќ“ на „ОХО продукција“ пофален на програма за развој на кратки филмови во Прага

Најновиот проект во развој на ОХО Продукција, краткиот игран филм „Големата ноќ“, учествуваше на интензивните сесии за развој на сценарио …