Колекцијата на МСУ изложена во Прага: Безвремена е темата за солидарноста, треба да заживее и денес

Изложбата беше отворена синоќа. Претходно, на прес-конференција во Националната галерија во Прага беше истакна важноста на меѓународната солидарност и денес …