Успешниот продуцент во Србија Јорданчо Петковски работи на новиот филм на легендата Слободан Шијан

Најмногу би сакал да сум дел од копродукција помеѓу Македонија и Србија. Секогаш кога сум во можност, се обидувам уметниците …