Честоева ќе ја води Управата за заштита на културното наследство, Шутаров, Ратајкоски и Ѓоргоска-Илиевска – директори на КИЦ во странство

Весела Честоева е нов директор на Управата за заштита на културното наследство. Ова, меѓу другите кадровски решенија, денеска го одлучи …