„Златна камера 300“ за кинематограферот Јани-Петери Паси за филмот „Купе број 6“

Работата на жирито секогаш е тешка. Но, истовремено претставуваше задоволство затоа што имавме можност да погледнеме исклучителни филмови. Одлучувачки беа …