Изложба на Пандора Апостолоска-Саздовска и Сашо Саздовски во Музеј на град Скопје

Изложба на слики и инсталација „Ре-изградени сеќавања“ од визуелната уметница Пандора Апостолоска-Саздовска и на скулптури „Минимални контрасти“ од академскиот скулптор …