Мастерклас на големиот хрватски илустратор Свјетлан Јунаковиќ на фестивалот „Литера“

Големиот хрватски илустратор Свјетлан Јунаковиќ, еден од предводниците на хрватската уметничка сцена, ќе биде гостин на 3.Фестивал за литература и …