Презентација на работилницата „Забавата е моја“ на кореографките Меган О’Шиа и Искра Шукарова

Проектот „Забавата е моја“ на канадската уметница Меган О’Шиа во соработка со македонската танчарка, кореограф и професор по современа танцова …