Маестра Дијана Имери Илкоска е првата жена што диригирала со престижниот оркестар „Гија Канчели“ во Тбилиси

Убави коментари, пофалби, аплаузи, распродаден концерт – ова е билансот од гостувањето на нашата диригентка Дијана Имери Илкоска во Тбилиси, …