Голем успех за „Илија Николовски-Луј“! Јана Кепеска – прво место, Антонија Атанасова – второ на натпревар во Загреб

Полуматурантката Јана Кепеска ја освои првата награда, а Антонија Атанасова, ученичка во прва година во ДМБУЦ „Илија Николовски-Луј“, ја освои …