Изложбата на МСУ во Виена фрла нова светлина во соработката меѓу двете земји

Министерката за култура, Бисера Костадиновска-Стојчевска, и претседателот на Австрија, Александер Ван дер Белен, кој е во официјална посета на Македонија, вчера ја …