Дарја Ризова: Како што талентот со многу работа си го наоѓа патот, така и добрата претстава допира до својата публикa

Кога прв пат ја прочитав драмата „Нема да биде крај на светот“, веднаш ја почувствував како моја, почувствував како низ …