На „Џифони Македонија“ младите ја развиваат својата личност, вели италијанскиот амбасадор Андреа Силвестри

Ви благодарам за вашето големо присуство на отворањето на 10. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Македонија е дел од …