Почна изградбата на специјализирани лаборатории во средното училиште „Михајло Пупин“

Во средното училиште „Михајло Пупин“ во Скопје почна проектот за изградба на специјализирани лаборатории за профилот електротехничар-енергетичар, за кое училиштето …